Olympus Sport Olympus Sport Olympus Sport

Μέλος των

ITF logo
EITF logo
  • Τηλέφωνο: 2310672006
  • Fax: 2310672009
  • Email: info@itf-taekwondo.gr

Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Tae kown-do I.T.F. 2014 Minsκ Λευκορωσίας : Πρόταση διεξαγωγής Πανευρωπαικού Πρωταθλήματος από την Α.Ο.Τ.Ε.

Οι εκπρόσωποι του διοικητικού συμβουλίου της Α.Ο.Τ.Ε. Βαλασιάδης Αναστάσιος, <Αναστασιάδης Χαράλαμπος και Ζωγράφος Μιχαήλ, πρόεδρος, αντιπρόεδρος και ταμίας αντίστοιχα, συνόδευσαν την εθνική ομάδα Taekwon-do I.T.F. στη Λευκορωσία με σκοπό να προτείνουν και να πείσουν τους εκπροσώπους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας να ψηφίσουν υπερ της διεξαγωγής του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών & Εφήβων/Νεανίδων για το 2016, στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο δεν ήταν οι μόνοι, καθώς ομοσπονδιακοί  εκπρόσωποι από την Ρωσία κατέθεσαν αντίστοιχη πρόταση στο συμβούλιο της Γερουσίας, του οποίου τα μέλη καλούνται σε αυτές τις περιπτώσεις να ψηφίσουν την καλύτερη. Φέτος ήταν η ελληνική. Η παρουσίαση του σχετικού dvd συνοδευόμενη από ένα φάκελο με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος (πρόγραμμα αγώνων κ.α.) την φιλοξενία και διαμονή των εθνικών ομάδων (ταξιδιωτικό οδηγό, χάρτη της Θεσσαλονίκης κ.α.) καθώς και ορισμένα χαρακτηριστικά ελληνικά προϊόντα (μπουκαλάκια με κρασί, ούζο και ελαιόλαδο) ήταν τα στοιχεία που ανέδειξαν την οργανωτική ετοιμότητα της ελληνικής ομοσπονδίας και της ελληνικής πρότασης συνολικά. Έχοντας ολοκληρωθεί η διαδικασία, έπειτα και από την παρουσίαση των Ρώσων, τα μέλη της Γερουσίας ανέδειξαν την ελληνική πρόταση με 18 ψήφους υπερ, έναντι της ρωσικής που έλαβε μόλις 6. Όπως ήταν φυσικό αυτή η εξέλιξη έδωσε στα μέλη της εθνικής αποστολής πρόσθετη χαρά και διάθεση για την διοργάνωβση ενός επιτυχημένου πρωταθλήματος.

Αθλητική Ομοσπονδία Tae Kwon Do Ελλάδος

Ρόδου 15 Πάρκο Ρόδων (Πρώην πλατεία τερψιθέας) Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκης Τ.Κ 56430

Τηλ: 2310672006

Γενική Γραμματεία Αθλητισμού: 3716 Ημερ. Αθλητικής Αναγνώρισης: 01/04/1999

Επικοινωνία για θέματα GDPR: dpo@aote.gr