Olympus Sport Olympus Sport Olympus Sport

Μέλος των

ITF logo
EITF logo
  • Τηλέφωνο: 2310672006
  • Fax: 2310672009
  • Email: info@itf-taekwondo.gr

Διαγωνισμός φωτογραφίας

 Η ITF είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό φωτογραφίας «On the way to Astana» με την υποστήριξη της Dae Do.
Σας προσκαλούμε να μας στείλετε τις φωτογραφίες της ομάδας σας ή μεμονωμένων μελών της ομάδας που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια η προετοιμασία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwon-Do της ITF στην Αστάνα.
Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε αναγνωρίσιμα μέρη στη χώρα σας θα είναι κάτι παραπάνω από τέλειες, αλλά φυσικά θα το κάνουμε αποδεχτείτε όλες τις φωτογραφίες που δείχνουν το πνεύμα του Taekwon-Do, το πνεύμα της χώρας σας, το πνεύμα της ομάδας σας ή
τη δέσμευση και την ενέργεια των ατόμων και του ITF Taekwon-Do.
Όλες οι φωτογραφίες πρέπει να σταλούν μέσω e-mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) στον κ. Nenad Seferagic, Πρόεδρο του Taekwon-Do ITF Κροατίας, και οι επιλεγμένες φωτογραφίες θα δημοσιευτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ITF.
Όλες οι φωτογραφίες που αποστέλλονται για τον διαγωνισμό πρέπει να περιλαμβάνουν πληροφορίες για το πού τραβήχτηκε η φωτογραφία, σύντομη περιγραφή αν χρειαστεί, συγγραφέας της φωτογραφίας.
Ο διαγωνισμός θα είναι ενεργός μέχρι τις 18 Αυγούστου, 2023.
Οι καλύτερες φωτογραφίες θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ITF Taekwon-Do στην Αστάνα.

 

Ανακοίνωση

Αθλητική Ομοσπονδία Tae Kwon Do Ελλάδος

Ρόδου 15 Πάρκο Ρόδων (Πρώην πλατεία τερψιθέας) Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκης Τ.Κ 56430

Τηλ: 2310672006

Γενική Γραμματεία Αθλητισμού: 3716 Ημερ. Αθλητικής Αναγνώρισης: 01/04/1999

Επικοινωνία για θέματα GDPR: dpo@aote.gr